Antena 3 CNN Actualitate Pompierii români au încheiat cu succes misiunea în Grecia. Cei 142 de eroi se pregătesc să revină în țară

Pompierii români au încheiat cu succes misiunea în Grecia. Cei 142 de eroi se pregătesc să revină în țară

Pompierii români și-au încheiat misiunea în Grecia. Cei 142 de salvatori, care au luptat cu flăcările uriașe, care au cuprins zeci de hectare de teren și o mănăstire, se pregătesc să se întoarcă în țară.

Pompierii români au încheiat cu succes misiunea în Grecia. Cei 142 de eroi se pregătesc să revină în țară
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    26 Aug 2021   •   15:10

Măicuțele s-au întors deja la manastire, nu inainte insa de a le multumi pompierilor romani.

”Am încheiat misiunea la manastira ”Sf. Ilie”, iar astăzi ne-am deplasat în nordul localității Megara, pentru a asigura, împreună cu pompierii eleni, măsuri de prevenire a incendiilor.

Da, pericolul există, chiar astăzi am primit o avertizare de risc ridicat de incendiu, în zona unde ne aflăm noi acum.

Mai rămânem o perioadă, până când colegii noștri eleni ne vor transmite că se descurcă și singuri, fără sprijinul nostru”, a declarat pentru Antena 3 Alexandru Csilik, comandantul misiunii din Grecia.

Grecia a cerut din nou ajutorul României: 142 de pompieri români sunt trimiși la stingerea incendiilor

Grecia are din nou nevoie de ajutor pentru stingerea incendiilor devastatoare. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis să trimită 142 de pompieri români pe teritoriul elen.

Grecia are nevoie din nou de ajutor! L-am informat pe președintele Klaus Iohannis și am decis, împreună cu ministrul de Interne, să trimitem 142 de pompieri salvatori care să îi ajute pe greci să stingă incendiile de pădure.

Misiunea pompierilor noștri va începe mâine! Mult succes, vă așteptăm cu bine acasă!”, a transmis premierul pe pagina sa de Facebook, pe data de 19 august.

×
Subiecte în articol: pompieri români Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close