Ponta: În toamnă vom avea punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia pe revizuirea Constituţiei

de A.M.P    |    05 Iul 2013   •   14:22
Ponta: În toamnă vom avea punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia pe revizuirea Constituţiei Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, că punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia pe revizuirea Constituţiei va fi primit în toamnă, el arătând că vor fi schimbate acele aspecte ale proiectului de revizuire pe care acest for le va considera ca fiind împotriva standardelor europene, informează Mediafax.
   
"Am răspuns la întrebările legate de rolul Guvernului şi al prim-ministrului şi cred că e foarte bine să dăm toate explicaţiile necesare. În toamnă vom avea punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia. Dacă sunt lucruri pe care Comisia le consideră ca fiind împotriva standardelor europene, le schimbăm, nu e nicio problemă", a spus Ponta, după întrevederea cu reprezentanţii acestui for.
   
Experţii Comisiei de la Veneţia fac joi şi vineri o vizită în România. Ei s-au întâlnit cu reprezentanţii partidelor, ai magistraţilor şi ai Comisiei de revizuire a Constituţiei.
   
Experţii Comisiei de la Veneţia au cerut ca întâlnirile pe care le vor avea pe tema revizuirii Constituţiei "să aibă caracter confidenţial", conform unui comunicat al Senatului.

x close