Antena 3 Actualitate Poştaşii vor livra pensiile şi alocaţiile suspecţilor de coronavirus. Vor fi echipaţi cu măşti de protecţie, mănuşi şi ochelari

Poştaşii vor livra pensiile şi alocaţiile suspecţilor de coronavirus. Vor fi echipaţi cu măşti de protecţie, mănuşi şi ochelari

06 Mar 2020   •   12:25
Poştaşii vor livra pensiile şi alocaţiile suspecţilor de coronavirus. Vor fi echipaţi cu măşti de protecţie, mănuşi şi ochelari
Sursa foto: Facebook/Compania Naţională Poşta Română

Este scandal uriaş din cauza deciziei ca pensiile şi alocaţiile pentru persoanele suspecte de coronavirus să nu fie livrate de poştaşi. Ministrul intermar al muncii, Violeta Alexandru, a criticat dur decizia Poştei Române şi a cerut soluţii urgente. Deocamdată, instituţia nu renunţă, ci spune că va livra sumele numerar doar dacă angajaţii săi vor avea măşti şi mănuşi să se protejeze de virus.

Iniţial, directorul General al Poștei Române, Horia Grigorescu, a trimis o circulară către oficiile poștale prin care le-a cerut poștașilor să nu mai livreze pensiile și alocațiile către cetățenii aflați în carantină din cauza coronavirusului.

În urma acestei decizii, au venit reacţii din partea ministrului Transporturilor, dar şi din partea ministrului Muncii care au cerut ca pensiile să ajungă la toate persoanele.

Poştaşii vor purta mască de protecţie, mănuşi, dar şi ochelari în momentul în care vor duce pensiile, alocaţiile, dar şi celealte indemnizaţii sociale celor care se află în carantină, sau sunt izolate în carantină.

Vorbim de peste 30 de persoane care se află în carantină şi alte peste 11.000 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu.

×

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close