Antena 3 Actualitate Premierul Ciucă a numit cinci noi secretari de stat, între care Adriana Pistol șefa CNSCBT

Premierul Ciucă a numit cinci noi secretari de stat, între care Adriana Pistol șefa CNSCBT

de Dana Musceleanu    |    31 Dec 2021   •   10:58
Premierul Ciucă a numit cinci noi secretari de stat, între care Adriana Pistol șefa CNSCBT
Sursa foto: Hepta

Premierul Nicolae Ciucă a semnat deciziile privind numirea în funcţie a unor secretari de stat la Ministerul Muncii, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Dezvoltării.

Prin decizii publicate joi în Monitorul Oficial, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a fost numită Adriana Pistol, şefa Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Premierul Nicolae Ciucă a mai numit şi alţi secretari de stat printre care se administratorul public al judeţului Buzău, Alexandru Stoica, care va ocupa un post la Ministerul Dezvoltării.

Florian Lixandru va fi secretar de stat în Ministerul Educaţiei iar Roxana Mînzatu, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu revine la Ministerul Muncii, în funcţia de secretar de stat. El a fost consilier, în mandatul Liei Olguța Vasilescu.

 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close