Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Iohannis felicită CSM Bucureşti, pe Simona Halep şi pe Horia Tecău

Preşedintele Iohannis felicită CSM Bucureşti, pe Simona Halep şi pe Horia Tecău

Preşedintele Iohannis felicită CSM Bucureşti, pe Simona Halep şi pe Horia Tecău
Sursa foto: Foto: Facebook / Klaus Iohannis
08 Mai 2016   •   23:49

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică seara felicitări atât echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, cât şi tenismenilor Simona Halep şi Horia Tecău care au obţinut titlurile de la Madrid, transmite Agerpres.

"Weekendul acesta, România a obţinut trei mari performanţe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM Bucureşti care, încă de la prima participare, au câştigat în această seară Liga Campionilor. O felicit şi pe Simona Halep, care a obţinut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câştigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, şi lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câştigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

CSM Bucureşti a câştigat trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formaţia maghiară Gyor ETO cu scorul de 29 - 26 (13 - 12, 22 - 22), după prelungiri şi aruncările de la 7 metri, în finala desfăşurată duminică în Papp Laszlo Arena din Budapesta. Campioana României a produs o surpriză uriaşă prin acest succes, deplin meritat, venit la capătul unui meci dramatic, echipa din Bucureşti fiind debutantă în competiţie.

La rândul său, Simona Halep, numărul şapte mondial, a câştigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de Dominika Cibulkova (Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4. Halep, a şasea favorită a turneului patronat de Ion Ţiriac, s-a impus după o oră şi 20 de minute, trecându-şi în palmares primul său titlu din acest an. Halep a mai jucat finala turneului de la Madrid în 2014, când a fost învinsă de Maria Şarapova în trei seturi.

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi Jean/Julien Rojer a câştigat proba de dublu a turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 euro, duminică, după 6-4, 7-6 (5) cu cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close