Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei dă 35,7 milioane lei pentru salubrizarea parcurilor şi aleilor

Primăria Capitalei dă 35,7 milioane lei pentru salubrizarea parcurilor şi aleilor

Primăria Capitalei dă 35,7 milioane lei pentru salubrizarea parcurilor şi aleilor
Sursa foto: parcuri
21 Feb 2010   •   22:31

Primăria Capitalei va da 35,7 milioane lei (circa 8,7 milioane de euro) pentru servicii de salubrizare a celor 125,26 hectare de gazon şi 54,45 hectare de alei aflate în posesia Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), scrie Cotidianul.

Contractul va fi încheiat pe patru ani şi va fi adjudecat la 1 aprilie, anunţă site-ul guvernamental de licitaţii publice.

Salubrizarea şi întreţinerea spaţiilor verzi şi a aleilor "are ca scop realizarea unui ambient plăcut, prezervarea mediului specific şi moştenirii dendrologice caracteristice a parcurilor aflate în administrarea ALPAB, pentru a menţine şi ridica atât potenţialul recreativ şi de agrement al acestora, cât şi rolul lor de factor depoluant bine încadrat în arhitectura urbanistică şi peisagistică a municipiului".

Firma câştigătoare va trebui să măture aleile, să îndepărteze corpurile străine, să se ocupe de încărcarea şi transportul gunoiului şi a deşeurilor, vidanjarea coşurilor de gunoi, cosirea peluzelor cu iarbă, curăţarea şi transportul zăpezii de pe alei şi menţinerea în funcţiune pe timp de îngheţ şi polei.

Însă, anunţul nu include şi un capitol dedicat spartului gheţii de pe alei, cu toate că de la 1 aprilie, potrivit prognozei meteo, în România apele nu mai îngheaţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: parcuri
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close