Antena 3 Actualitate Principesa Margareta, mesaj de compasiune pentru victimele atentatelor de la Bruxelles

Principesa Margareta, mesaj de compasiune pentru victimele atentatelor de la Bruxelles

23 Mar 2016   •   11:08
Principesa Margareta, mesaj de compasiune pentru victimele atentatelor de la Bruxelles
Sursa foto: Foto: facebook.com/Regele-Mihai-I-King-Michael-of-Romania

Suntem solidari în apărarea fermă a valorilor şi libertăţilor noastre comune, afirmă principesa Margareta, custodele Coroanei române, într-un mesaj de compasiune transmis celor ce suferă în urma atentatelor de la Bruxelles.

'Am aflat cu profundă tristeţe despre crimele comise la aeroportul şi metroul din Capitala Belgiei. Întreaga Familie Regală a României se gândeşte cu compasiune şi emoţie la toţi cei ce suferă de pe urma acestor atrocităţi. În aceste momente de adâncă tulburare, transmit toate gândurile şi simţămintele noastre faţă de victimele atentatelor şi familiile lor. Suntem solidari în apărarea fermă a valorilor şi libertăţilor noastre comune', se menţionează în mesajul principesei Margareta postat pe site-ul romaniaregala.ro.

Atentatele comise marţi dimineaţă pe aeroportul internaţional Bruxelles-Zaventem şi la staţia de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puţin 34 de morţi şi 230 de răniţi.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close