Antena 3 Actualitate Principesa Margareta a României, despre Regele Mihai: Este calm

Principesa Margareta a României, despre Regele Mihai: Este calm

de S.T.    |    10 Mai 2017   •   18:16
Principesa Margareta a României, despre Regele Mihai: Este calm
Sursa foto: Foto: Facebook/ Casa Regală a României

Principesa Margareta a României, Custodele Coroanei, a declarat miercuri presei că Regele Mihai, care se află la reşedinţa privată din Elveţia, este calm.

„E mai calm. Foarte calm”, a spus principesa la evenimentul Garden Party organizat la Palatul Elisabeta, menţionând că tatăl său a primit vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveţia al Bisericii Ortodoxe Române. Ea a precizat că va vorbi cu regele după eveniment şi îi va aminti toate urările transmise de cei prezenţi la manifestare.

„O să vorbesc eu cu el. Eu trebuie să fac un raport. După aceea o să îi transmit tot ce aţi spus. Va fi foarte mulţumit. Şi vă mulţumesc şi eu”, a mai spus principesa Margareta.

Miercuri, 10 mai, Regele Mihai I a primit, la reşedinţa privată din Elveţia, vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveţia al Bisericii Ortodoxe Române. Părintele Diaconu a oficiat un Te Deum pentru Regele Mihai şi pentru Custodele Coroanei, urmat de o scurtă pomenire a membrilor Familiei Regale Române trecuţi la cele veşnice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close