Antena 3 CNN Actualitate Cazul "Prinţului de tinichea" sub lupa lui George Colgiu, reporterul care s-a ocupat de anchetă

Cazul "Prinţului de tinichea" sub lupa lui George Colgiu, reporterul care s-a ocupat de anchetă

Cazul "Prinţului de tinichea" sub lupa lui George Colgiu, reporterul care s-a ocupat de anchetă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Dec 2015   •   20:41

Reporterul George Colgiu a prezentat României o altă imagine a lui Paul Lambrino, autointitulat prinţul Paul Philippe al României.

În spatele personajului monden, cu numeroase conexiuni politice, se ascunde un afacerist cu drepturi litigioase, care jonglează cu proprietăţi prin contracte succesive cu firme anonime, arăta George Colgiu în ancheta „Prințul de tinichea”.

George Colgiu a vorbit, vineri seară, în cadrul emisiunii „La ordinea zilei”, despre dosarul retrocedărilor ilegale cu terenuri.

„Regele Mihai  a revendicat și a obținut prin hotărâri judecătorești definitive și irevocabile câteva proprietăți lăsate de bunicul său, regele Ferdinand, prin testament direct. El nu a revendicat nimic din ce a aparținut tatălui său, proprietate privată. Paul Lambrino a revendicat și a și vândut aceste drepturi litigioase pentru proprietăți care nu au fost în proprietatea lui Carol al II-lea”, a declarat el.

Vă amintim că Prinţul Paul a fost reţinut în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Ilfov.

El este acuzat de cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „La ordinea zilei”.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close