Antena 3 CNN Actualitate Probleme mari pentru Adrian Mutu după căsătoria din Cuba

Probleme mari pentru Adrian Mutu după căsătoria din Cuba

Probleme mari pentru Adrian Mutu după căsătoria din Cuba
Sursa foto: Foto: Instagram
11 Ian 2016   •   16:34

Vestea că, de Revelion, Adrian Mutu a luat-o de soție pe frumoasa lui iubită, Sandra Bachici, pe o plajă cubaneză, a luat prin surprindere întreaga suflare mondenă și a provocat, probabil, multe lacrimi în rândul fanelor fotbalistului. Cu toate acestea, acum, pare-se, ”Briliantul” are niscaiva probleme cu... actele.

Conform legii, încheierea căsătoriei în jurisdicții exotice și nu numai poate să ridice unele probleme atât organizatorice, cât mai ales juridice. Dacă formalitățile de încheiere a căsătoriei vor fi derulate de funcționarul diplomatic ori consular al României în statul în care acesta este acreditat, căsătoria va fi supusă formalităților și reglementărilor legii române, scrie spynews.ro.

Dar, ceea ce e mai important pentru ca mariajul să fie legal este prevederea expresă din lege care stipulează așa: ”Acești funcționari nu vor putea oficia ceremonii în alte locații decât cele ale ambasadei ori consulatului”. Iar acest lucru, conform imaginilor postate pe conturile de socializare ale celor doi îndrăgostiți nu s-a petrecut, ei spunându-și jurămintele și semnând actele pe o plajă a idilicei Cuba, iar acest lucru aduce după sine nulitatea actului.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close