Antena 3 CNN Actualitate Procesul în care Adrian Năstase este acuzat de corupţie, amânat pentru 25 mai

Procesul în care Adrian Năstase este acuzat de corupţie, amânat pentru 25 mai

Procesul în care Adrian Năstase este acuzat de corupţie, amânat pentru 25 mai
Sursa foto: Adrian Nastase
15 Apr 2009   •   12:13

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat pentru 25 mai judecarea dosarului "Trofeul Calităţii" în care Adrian Năstase este acuzat de corupţie. Potrivit dosarului, înaintat de procurorii DNA, Năstase s-ar fi folosit în 2004, de funcţia de preşedinte al PSD, pentru a strânge ilegal fonduri pentru campania electorală.

Adrian Năstase a venit la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie cu plângerea care a dus la declanşarea dosarului Zambaccian. Un document care poartă antetul Alianţei D.A., aşa cum spunea de altfel Năstase imediat după ce preşedintele Traian Băsescu a declarat că social democratul ar fi fost "turnat" de proprii colegi de partid.

Năstase respinge toate acuzaţiile care i se aduc şi spune că dosarul este o făcătură. Social-democratul a prezentat o serie de documente care arată că şeful statului se află în spatele dosarelor în care este anchetat.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a mai afirmat că dosarul acesta a fost relansat în campania electorală din 2004, de oamenii lui Traian Băsescu.

Adrian Năstase a prezentat toate aceste documente pentru a demonstra că dosarele sale nu au apărut în urma unor denunţuri din partea foştilor colegi de partid, aşa cum a declarat şeful statului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Inalta Curte
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close