Antena 3 CNN Actualitate Produs în țara ta. Cașcavalul de Săveni, produs românesc 100% natural

Produs în țara ta. Cașcavalul de Săveni, produs românesc 100% natural

Produs în țara ta. Cașcavalul de Săveni, produs românesc 100% natural
de S.T.    |    17 Dec 2015   •   09:21

Caşcavalul de Săveni este un produs 100% natural şi care este printre cele mai apreciate brânzeturi, atât de către consumatorii din ţară, dar şi în străinătate.

Producătorii din Botoşani au înfiinţat o asociaţie care le apără drepturile şi îi ajută să-şi certifice produsele şi la nivelul Uniunii Europene.

Au înfiinţat linii de procesare a laptelui cu finanţare din fonduri nerambursabile şi acum se luptă să certifice şi caşcavalul ca produs tradiţional românesc.

În prezent asociaţia deţine un număr de 23 de produse atestate de Uniunea Europeană pe diferite domenii de producţie

Cei mai mulţi români se îndreaptă din ce în ce mai mult spre produsele tradiţionale româneşti şi asta se vede şi în profitul firmelor care activează în acest domeniu.

Campania Produs în ţara ta demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.


×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close