Antena 3 CNN Actualitate Produs în țara ta: "Hey România", o pagină de internet dedicată turiştilor

Produs în țara ta: "Hey România", o pagină de internet dedicată turiştilor

Produs în țara ta: "Hey România", o pagină de internet dedicată turiştilor
23 Dec 2015   •   18:19

Lipsa de informaţii despre propria ţară l-a determinat pe un tânăr din România să ia la picior meleagurile autohtone şi să apeleze la cunoştinţe pentru a aduna date actualizate şi complete. 

 
Aşa a luat naştere "Hey România", o pagină de internet care le arată turiştilor ce pot vedea şi ce pot face în ţara noastră. 
 
Alături de echipa sa, Mihai a luat la pas locuri din ţară, a sunat prieteni din diferite zone ale ţării, a citit ziarele şi a adunat informaţii de pe internet. Aşa a ajuns să facă o pagină de promovare a României cu date complete şi actualizate, ”Hey România”.
 
Proiectul a început cu Bucureştiul, după care a fost dorit de oameni de afaceri din multe alte judeţe. De aici a fost doar un pas până când Parisul a preluat modelul lor.
 
Pagina de internet a fost bine primită de turiştii români şi străini deopotrivă. Americanii, britanicii, germanii şi francezii se află în topul vizitatorilor site-ului.
 
Din primăvară, ”Hey România” va avea şi o aplicaţie gratuită.

”Produs în țara ta este o campanie demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global”
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.

 

×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close