Antena 3 CNN Actualitate Produs în ţara ta. Parrot Coffee, primul magazin cu specific românesc deschis la New York

Produs în ţara ta. Parrot Coffee, primul magazin cu specific românesc deschis la New York

Produs în ţara ta. Parrot Coffee, primul magazin cu specific românesc deschis la New York
03 Dec 2015   •   13:32

Magazinul "Parrot Coffee", din faimosul cartier Queens, este primul cu specific românesc deschis vreodată în New York

 
Majoritatea produselor sunt importate din România, un motiv de mândrie pentru proprietar, cetăţean de origine bulgară care spune că s-a îndrăgostit de ţara noastră, iar angajaţii spun că magazinul este o mică României în mijlocul New York-ului. 
 
"Parrott Coffee" s-a deschis acum 11 ani, în New York, şi a avut un succes enorm. Atât de mare încât acum există trei magazine cu acest nume în Queens, toate apreciate atât de europeni, cât şi de americani.
 
Încă de la intrare, clienţii sunt întâmpinaţi de reclame care promovează produsele tradiţionale de la noi din ţară. Iar angajaţii, şi ei cu toţii de origine română, sunt gata să ofere orice informaţie legată de ceea ce clienţii vor să cumpere. 
 
Totul este importat din România sau, cum este cazul mititeilor, a brânzei de burduf şi a produselor de patiserie, acestea sunt făcute de românii care lucrează în magazin. 
 
Cele mai populare produse sunt zacusca, gemurile, mezelurile, brânzeturile şi dulciurile româneşti. Iar preparatele nici nu apucă să stea mai mult de câteva zile pe rafturi, se laudă angajaţii. 

Campania "Produs în ţara ta" demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.

 
 

×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA New York
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close