Antena 3 CNN Actualitate Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, decorat la Cotroceni de președintele Iohannis

Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, decorat la Cotroceni de președintele Iohannis

Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, decorat la Cotroceni de președintele Iohannis
29 Noi 2019   •   20:58

Unul dintre cei mai reputați medici ai României, prof. dr. Ovidiu Băjenaru, a fost astăzi decorat cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de cavaler de președintele Klaus Iohannis

Ovidiu Băjenaru este profesor de neurologie, șeful Clinicii de Neurologie din Spitalul Universitar de Urgență, este directorul Departamentului de neuroștiințe clinice la UMF Carol Davila din București. 

Cu peste 35 de ani de experiență, Ovidiu Băjenaru este președinte de Onoare ad vitam al Societății de Neurologie din România și membru corespondent al Academiei Române din 2016. 

Premii primite de-a lungul carierei

2014. Premiu de excelență al International Brain Foundation și Academia de Științe Medicale din România- pentru activitatea în domeniul neurologiei din România. 

2005, 2006 și 2011. Premiul de Excelență în Neurologie în România- pentru activitatea științifică și educațională la nivel național. 

2008, 2012. Premiul Societății de Medicină Internă din România pentru cel mai activ colaborator științific dintr-o specialitate înrudită. 

2015. Premiul de Excelență pentru activitatea medicală (acordat de Ministerul Sănătății din România)

2015. Ordinul Sf. Împărați Constantin și Elena- acordat de Patriarhia României pentru activitatea în domeniul asistenței medicale a populației. 

×
Subiecte în articol: Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close