Antena 3 CNN Actualitate Profesoară înarmată și cu un comportament rasist, lăsată să predea elevilor de la două școli din București. Declarațiile stupefiante făcute de cadrul didactic

Profesoară înarmată și cu un comportament rasist, lăsată să predea elevilor de la două școli din București. Declarațiile stupefiante făcute de cadrul didactic

Profesoară înarmată și cu un comportament rasist, lăsată să predea elevilor de la două școli din București. Declarațiile stupefiante făcute de cadrul didactic
19 Sep 2019   •   23:51

O profesoară, care a dat dovată de un comportament rasist, a intrat înarmată cu un pistol la orele de curs. 

Aceeași profesoară a fost concediată anul trecut pe motiv că a folosit un limbaj obscen în timpul cursurilor. Anul acesta, însă, a fost reangajată la două școli din București. Părinții au contestat decizia, iar scandalurile au început. 

Declarațiile șocante ale Mihaelei Cioc, profesoară de tehnologie

„Eu sunt în război cu țiganii. Cale de împăcare între mine și țigani nu există”. 

„Da, este adevărat, nu suport țiganii. Surpriza a fost alta, că s-a generalizat. Deci au zis așa: dacă nu suporți țiganii și ești declarată rasistă, automat ei mi-au pus toate celelalte nații. Și arabii, nu știu, oricine este diferit de român”. 

Mai mult decât atât, profesoara vine la școală înarmată. Aceasta spune că deține legal o armă cu gloanțe neletale. 

„Am tot avut discuții de genul ăsta în fiecare an. Pot să o las undeva la poartă, cum se zice, dar, mă rog, la școlile care au pază. Pot să o las ori acolo, la portarul respectiv sau la pază, ori, dacă nu, să mi se aloce un spațiu undeva, o casetuță unde eu să depun acea armă”.

Cadrul didactic a fost amendat de Consiliul Național împotriva Discriminării în 2017.  

Ce spun părinții elevilor

Mihaela Ciuc a fost concediată anul trecut din cauza limbajului folosit la ore, iar anul acesta a fost reangajată la două școli, motiv pentru care părinții elevilor sunt extrem re revoltați. 

„Ne dă două palme, să ieșim afară și să stăm în curtea școlii dacă nu ne convine”, a spus o mamă. 

„Am rămas stupefiată. Nu pot să cred așa ceva”, a mai spus un părinte. 

Inspectoratul Școlar București susține că nu o poate ține departe pe profesoară de catedră pentru că din toate documentele medicale reiese că este aptă. În plus, a câștigat de fiecare dată concursurile. 

×
Subiecte în articol: profesoara şcoli
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close