Antena 3 Actualitate Program special pentru recuperarea răniţilor în incendiul din Clubul Colectiv

Program special pentru recuperarea răniţilor în incendiul din Clubul Colectiv

02 Noi 2015   •   10:46
Program special pentru recuperarea răniţilor în incendiul din Clubul Colectiv

Premierul Victor Ponta a anunţat că până la sfârşitul anului aşteaptă din partea ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, un proiect al unui program special de recuperare destinat răniţilor în incendiul din Clubul Colectiv. Acesta a mai spus că pentru un singur pacient costurile sunt cuprinse pe perioada internării între 500.000 şi un million de euro, scrie adevărul.ro. 

„O să facem un program special. Va costa cât e nevoie. După ce ies din spital, după două-trei luni, oamenii aceştia au nevoie de recuperare“, a spus premierul duminică la Palatul Victoria.

 „O să facem un program special. Va costa cât e nevoie. După ce ies din spital, după două-trei luni, oamenii aceştia au nevoie de recuperare“, a spus premierul duminică la Palatul Victoria.   Acesta a adăugat că a aflat de la specialiştii pe care i-a convocat la Guvern în cadrul unui grup de lucru că tratamentul în cazul arsurilor atât de grave este foarte scump, că pentru un singur pacient costurile sunt cuprinse pe perioada internării între 500.000 şi un milion de euro.

Citiţi mia mult pe  adevărul.ro. 


×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close