Antena 3 CNN Actualitate Programul "Rabla" a început cu scandal. Peste 100 de proprietari de maşini vechi au blocat intrarea în curtea REMAT

Programul "Rabla" a început cu scandal. Peste 100 de proprietari de maşini vechi au blocat intrarea în curtea REMAT

Programul "Rabla" a început cu scandal. Peste 100 de proprietari de maşini vechi au blocat intrarea în curtea REMAT
de M.T.    |    10 Iun 2013   •   09:18

A fost scandal azi-noapte la Rematul de pe Şoseaua de Centură a Capitalei. Peste 100 de proprietari de autoturisme vechi au blocat una din intrări, după ce au observat că mai multe maşini au fost aduse pe platformă în curtea Remat, deşi programul Rabla începe abia din această dimineaţă.

Cei peste 100 de proprietari s-au revoltat cînd au aflat că în curtea Remat au apărut deja autoturisme aduse la casat, deşi abia în această dimineaţă începe programul Rabla. Oamenii se tem că nu vor mai apuca voucher-ul şi că vor rămâne şi fără bani, şi cu nopţile pierdute.

Unii dintre proprietari de maşini i-au filmat pe cei care au vrut să îşi ducă autoturismele în curtea Remat Holding, fără să mai stea la rând.

Pentru a împiedica alţi proprietari de maşini să intre mai devreme decât este programat, în curtea Remat Holding, oamenii au blocat una din străzi. Chiar şi aşa, unii şoferi, au încercat să profite de întuneric şi să scape de coadă.

În curtea Remat Holding azi-noapte se putea vedea parcată, o dacie veche. Intrebaţi cine este proprietarul, paznicii au ridicat din umeri.

Proprietarii autoturismelor sunt decişi să blocheze şoseaua de Centură, dacă nu se va respecta ordinea de intrare pe poarta REMAT.

×
Subiecte în articol: scandal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close