Antena 3 CNN Actualitate Proprietarii de maşini de serviciu sau cei cu două automobile sunt în continuare discriminaţi

Proprietarii de maşini de serviciu sau cei cu două automobile sunt în continuare discriminaţi

Proprietarii de maşini de serviciu sau cei cu două automobile sunt în continuare discriminaţi
Sursa foto: parcare
03 Feb 2009   •   20:17

Noul proiect al parcărilor de reşedinţă din Bucureşti nu pune capat scandalului iscat în urmă cu două săptămâni. Modificările făcute de către consilierii municipali mulţumesc doar o parte dintre cei peste 1,5 milioane de posesori de autoturisme. Sunt în continuare discriminaţi cei care au maşină de la serviciu sau familiile cu mai mai multe autovehicule.
Modificările vor fi discutate în următoarea şedinţă a Consiliului Municipal, atunci când aleşii locali vor încerca să schimbe proiectul iniţial. Astfel, noua reglementare dă dreptul bucureştenilor care şi-au cumpărat maşini în leasing să deţină un loc de parcare pe lângă blocuri.
"Locul poate fi solicitat pe baza unu contract de proprietate sau pe baza unui contract de leasing sau pe baza unui contract de comodat", spune Roxana Cosma, consilier municipal.
Însă noul proiect nu reuşeşte să-i mulţumească pe toţi şoferii. Cele mai afectate sunt familiie care au mai multe maşini. "Am un loc de parcare şi două maşini. Prefer să o parchez pe cea de pe firmă pe locul pe care l-am plătit, pentru că e nouă şi pe cealaltă o plimb...", spune o persoană aflată în această situaţie.
Nici bucureştenilor care au maşini de serviciu noua lege a parcărilor nu le face dreptate. Ei nu au voie să-şi ţină maşinile în spatele blocului şi trebuie să-şi găsească în continuare un loc pe stradă.
Observator

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close