Antena 3 CNN Actualitate Protest la Şcoala Centrală: Elevii, nemulţumiţi de schimbarea directorului (VIDEO)

Protest la Şcoala Centrală: Elevii, nemulţumiţi de schimbarea directorului (VIDEO)

Protest la Şcoala Centrală: Elevii, nemulţumiţi de schimbarea directorului (VIDEO)
20 Ian 2010   •   13:50

Aproximativ 20 de liceeni de la Şcoala Centrală au ieşit, miercuri, în stradă pentru a protesta faţă de decizia Inspectoratului Şcolar al Capitalei de a o demite, în urmă cu o zi, pe directoarea şcolii.

"Nu am nimic să-i reproşez fostei directoare, este un cadru didactic excepţional, dar la Şcoala Centrală sunt foarte multe probleme administrative care trebuie rezolvate", a declarat, miercuri, pentru Mediafax, inspectorul general şcolar, Cristian Alexandrescu.

Potrivit acestuia, printre problemele respective se numără mai multe litigii pe care unitatea de învăţământ le are cu vecinii, precum şi neînceperea unui program BEI, fapt care ar fi trebuit să aibă loc încă din vară.

"De asemenea, sunt frecvente situaţiile în care elevii unităţii de învăţământ sunt dornici să se exprime făcând proteste. Noua directoare, care a lucrat ca inspector de specialitate în ISMPB, Ramona Coman, este tânără, plină de entuziasm şi a promis că va încerca să gestioneze numeroasele probleme de la Şcoala Centrală", a mai spus inspectorul general şcolar.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: protest
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close