Antena 3 CNN Actualitate Protest neaşteptat în Capitală: Trei poliţişti s-au legat cu lanţuri în faţa Ministerului de Interne

Protest neaşteptat în Capitală: Trei poliţişti s-au legat cu lanţuri în faţa Ministerului de Interne

Protest neaşteptat în Capitală: Trei poliţişti s-au legat cu lanţuri în faţa Ministerului de Interne
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Aug 2011   •   20:32

Protest neaşteptat în faţa Ministerului de Interne: trei poliţişti de la Sindicatul Agenţilor de Poliţie s-au legat cu lanţuri. Oamenii spun că sunt nemulţumiţi de felul în care şefii ministerului conduc instituţia.

Protestatarii cer ca poliţiştii să fie cercetaţi disciplinar pentru faptele săvârşite în timpul programului şi nu în afara lui. Aceştia mai cer decontarea transportului chiar dacă maşina nu este pe numele lor. De exemplu, cei care au o maşină cumpărată în leasing nu primesc bani de benzină.

Ei mai solicită ca măsurile de protecţie în caz de caniculă să se aplice din prima zi în care afară sunt 37 de grade Celsius şi nu din a treia. De asemenea, sunt revoltaţi de declaraţia ministrului Igaş, conform căruia în MAI există 30.000 de poliţişti angajaţi pe pile şi-i cer acestuia să-i concedieze.

Până acum, nimeni din Minister nu a venit să stea de vorbă cu protestatarii.

 
Get Adobe Flash player


×
Subiecte în articol: protest politisti Capitală cereri

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close