x close

SUA: Momentul în care zeci de protestatari jefuiesc un magazin de încălțăminte din Santa Monica, viral pe internet VIDEO

02 Iun 2020   •   17:35
SUA: Momentul în care zeci de protestatari jefuiesc un magazin de încălțăminte din Santa Monica, viral pe internet VIDEO Captură video

Unii dintre protestatarii care cer să se facă dreptate în cazul lui George Floyd au luat cu asalt zeci de magazine din orașul californian Santa Monica și au furat cantități impresionante de produse. Momentul în care au jefuit un magazin celebru de încălțăminte a devenit viral pe internet.

Zeci de magazine din Santa Monica au fost devastate zilele trecute de către protestatarii care au profitat de o prezență redusă a poliției în oraș. Ei au acoperit cu grafitti mai multe clădiri, au distrus vitrinele magazinelor și au furat marfă în valoare de mii de dolari.

Oamenii au năvălit și în magazinul care comercializează produse pentru skateboarding, foarte îndrăgite de către tineri, și în numai câteva minute au reușit să sustragă cantități impresionante de încălțăminte, îmbrăcăminte și chiar plăci de skateboard. 

Momentul a fost surprins de martori și a devenit viral pe internet.

Parteneri
Parteneri
sati