Antena 3 Actualitate Proteste în Capitală și mai multe orașe din România, în urma ordonanțelor anunțate de Guvern

Proteste în Capitală și mai multe orașe din România, în urma ordonanțelor anunțate de Guvern

de G.S.    |    01 Feb 2017   •   01:09
Proteste în Capitală și mai multe orașe din România, în urma ordonanțelor anunțate de Guvern

Peste 10.000 de persoane protestează, în noaptea de marţi spre miercuri, în Piaţa Victoriei, din Capitală, faţă de proiectele privind Justiţia adoptate în şedinţa de Guvern.

Ei scandează "Nu plecăm, nu plecăm!", "DNA să vină să vă ia!", "Nu scăpaţi!", "Demisia!", "Ciuma roşie".

Manifestanţii au înconjurat Palatul Victoria, unii dintre ei strigând către jandarmi să deschidă porţile, încercând să pătrundă în curtea Guvernului.

Dar oameni au ieșit în mai multe orașe din țară:

Câteva mii de persoane au mărşăluit pe străzile Clujului, în jurul miezului nopţii, într-un protest spontan împotriva actelor normative privind graţierea şi modificarea codurilor penale, adoptate în cursul serii de Guvern.

Aproximativ o sută de persoane protestează în centrul municipiului Ploieşti faţă de modificările din domeniul Justiţiei adoptate de guvern marţi seară, o parte dintre manifestanţi plecând în grup pe străzile oraşului şi scandând "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!".

Peste 1.000 de persoane protestează în noaptea de marţi spre miercuri pe străzile din Braşov faţă de adoptarea de către Guvern a unor acte normative în domeniul Justiţiei.

Peste 1.500 de protestatari mărşăluiesc, marţi seara, în centrul municipiului Sibiu la un protest împotriva Guvernului şi a PSD, în urma adoptării actelor normative referitoare la justiţie.

este 400 de persoane s-au strâns în noaptea de marţi spre miercuri, pe platoul Piaţa Revoluţiei din municipiul Baia Mare, pentru a protesta împotriva actelor normative referitoare la justiţie adoptate de Guvern.

Peste 1.500 de timişoreni s-au adunat în Piaţa Victoriei, aproape de miezul nopţii de marţi spre miercuri, protestând împotriva actelor normative adoptate de Guvern cu privire la modificarea Codurilor penale şi graţierea unor pedepse.

Numărul persoanelor care au ieşit în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a protesta faţă de recentele decizii ale Guvernului în domeniul Justiţiei a ajuns la aproximativ 500 de persoane şi oamenii continuă să se adune.

Sursă: Agerpres
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close