Antena 3 CNN Actualitate PSD: Muzeul Olteniei, singura instituție din Dolj cu statut de Partener Instituțional al UNESCO

PSD: Muzeul Olteniei, singura instituție din Dolj cu statut de Partener Instituțional al UNESCO

Muzeul Olteniei este singura instituție din județul Dolj care a câștigat statutul de Partener Instituțional al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO. Anunţul a fost făcut de Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

PSD: Muzeul Olteniei, singura instituție din Dolj cu statut de Partener Instituțional al UNESCO
Sursa foto: Partidul Social Democrat/Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2022   •   21:50

„Luna trecută am depus la UNESCO România dosarul pentru candidatura Muzeului Olteniei la statutul de Partener Instituțional al UNESCO România și, în urma evaluării, am obținut acest parteneriat”, anunță Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

„Votul de încredere acordat Muzeului Olteniei și parteneriatul cu UNESCO România ne onorează și reprezintă atât o formă de recunoaștere a investițiilor semnificative realizate de administrația județeană la nivelul Muzeului Olteniei, cât și susținerea și confirmarea valorii deosebite a activității muzeului în domeniul culturii”, a adăugat acesta.

Sub egida statutului de partener instituțional CNR UNESCO, Muzeul Olteniei va organiza expoziții emblematice cu instituții omoloage naționale și internaționale și va fi conectat la comunitatea culturală internațională, principiile și valorile UNESCO.

×
Subiecte în articol: PSD Muzeul Olteniei
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close