Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre blocat în zăpadă: A făcut 14 ore de la Constanţa la Bucureşti (VIDEO)

Radu Mazăre blocat în zăpadă: A făcut 14 ore de la Constanţa la Bucureşti (VIDEO)

Radu Mazăre blocat în zăpadă: A făcut 14 ore de la Constanţa la Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: Radu Mazare
08 Feb 2010   •   14:43

Problemele provocate de ninsoare nu l-au ocolit nici pe primarul oraşului Constanţa. Radu Mazăre a rămas blocat ore bune la Lehliu din cauza zăpezii. Edilul se îndrepta către Aeroportul Otopeni pentru a lua avionul spre Brazilia, informează Adevărul.

Aceasta susţine că a făcut nu mai puţin de 14 ore de la Constanţa la Bucureşti. ?Ne-au deviat de pe autostradă pe o stradă şi n-am înţeles de ce pentru că era clar că şi acolo ne vom bloca. Nu ştiu de ce în localităţi n-au permis să treacă decât maşinilor dotate cu lanţuri antiderapante sau cu maşini 4X4. Nu aş fi avut probleme, pentru că eram într-un 4X4, dar erau maşinile mici care au blocat traficul?, a declarat nemulţumit primarul Mazăre.

Edilul susţine că, înainte de a pleca la drum, îşi luase toate măsurile de precauţie. ?Sunt băiat deştept şi mi-am făcut aseară plinul la maşină. Am avut suficientă benzină şi puteam să mai stau încă 10 - 15 ore. Am avut la mine lopăţică, mănuşi, apă şi mâncare?, a declarat Mazăre.


Primarul Constanţei a precizat că a sărit în ajutorul unor persoane blocate în zăpadă. ?N-a născut nicio femeie, dar dacă se întâmpla o ajutam şi pe ea?, a glumit primarul.

Edilul a fost nevoit să-şi amâne plecarea în Brazilia. În cele din rumă, Mazăre va pleca marţi dimineaţă spre Brazilia, unde va proba costumul pe care-l va purta la carnaval.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Mazare zapada ninsoare carnaval
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close