Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, după ce Dmitri Rogozin a fost interzis în spațiul aerian românesc: „Ultima oară când v-am lăsat în țară n-ați mai plecat cu anii”

Radu Tudor, după ce Dmitri Rogozin a fost interzis în spațiul aerian românesc: „Ultima oară când v-am lăsat în țară n-ați mai plecat cu anii”

Radu Tudor, după ce Dmitri Rogozin a fost interzis în spațiul aerian românesc: „Ultima oară când v-am lăsat în țară n-ați mai plecat cu anii”
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    28 Iul 2017   •   17:43

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat vineri, pe Twitter, decizia autorităţilor române de a nu permite avionului în care se afla oficialul rus să tranziteze spaţiul aerian românesc, spunând că România i-a pus în pericol pe pasagerii aeronavei şi trebuie să se aştepte la un răspuns.

Jurnalistul Radu Tudor a demontat acuzațiile aduse de Dmitri Rogozin

„Un singur detaliu pentru demontarea diversiunii lansate de nemernicul lui Putin la adresa Romaniei : cand se intocmeste planul de zbor al unei curse aviatice, permisiunea de survol este ceruta in prealabil… nu cand te afli in aer. Acesti mujici anti-romani cred ca noi muscam nada intinsa de ei, sa-i lasam in spatiul aerian romanesc, apoi sa mai ceara si permisiune de aterizare inopinata.  Ia, hai, samaliot misto zburaiet la Moscova ! Ultima oara cand v-am lasat in tara n-ati mai plecat cu anii… Pasol na turbinka !”, a scris Radu Tudor, vineri, pe blogul său.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close