Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Mai multe maşini sunt blocate pe autostrada A2

Raed Arafat: Mai multe maşini sunt blocate pe autostrada A2

Raed Arafat: Mai multe maşini sunt blocate pe autostrada A2
06 Ian 2017   •   14:31

În jur de 20 - 30 de maşini sunt blocate pe autostrada A2, iar în prezent se intervine pentru evacuarea persoanelor care se află în aceste autovehicule, a declarat vineri pentru AGERPRES şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

"Cel mai mult acum încercăm să evacuăm pe cei care se află pe A2. Unii dintre ei i-am dus la adăposturi din parcări. Acolo au şi zonă încălzită la o benzinărie, după care au plecat din nou şi s-au blocat în altă parte. Lucrăm să-i scoatem de pe autostradă. Sunt în mai multe puncte. Pe unii i-au preluat pompierii, pe alţii încă trebuie să îi preia. Mai sunt (n.r. maşini blocate) la km 75 până la km 86. Acolo este zona în care avem oameni blocaţi. Sunt zeci de maşini blocate. Pot fi în jur de 20 - 30 de maşini", a spus Arafat.

Potrivit acestuia, echipajele care intervin încearcă să îi evacueze pe cei aflaţi în maşinile blocate de zăpadă până la venirea nopţii.

"Se lucrează intens să îi scoatem de acolo înainte să se înnopteze. Au fost utilaje care au avut ceva probleme şi au trebuit să fie înlocuite, dar se lucrează pentru a-i scoate de acolo", a explicat şeful DSU.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close