Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pe Facebook

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pe Facebook

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pe Facebook
11 Dec 2016   •   18:09

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a transmis duminică un mesaj de solidaritate după atentatele din Istanbul și Cairo.

''Condoleantele mele celor care și-au pierdut apropriații la Istanbul și Cairo!'', a scris medicul Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

 

Bilanţul dublului atentat comis sâmbătă seara în centrul oraşului Istanbul a crescut la 38 de morţi şi 166 de răniţi, a anunţat duminică ministrul de interne turc Suleyman Soylu, potrivit Agerpres.

În total, 30 de poliţişti, şapte civili şi o persoană a cărei identitate nu a fost determinată au fost ucişi în atacurile cu bombă care au avut loc în apropierea stadionului echipei de fotbal Beşiktaş, a precizat ministrul.

Bilanţul victimelor exploziei produse duminică în catedrala coptă din Cairo a ajuns la cel puţin 25 de morţi, în majoritate femei, şi 49 de răniţi, a anunţat televiziunea de stat egipteană, citându-l pe ministrul sănătăţii, Ahmed Emad al-Din, transmit Reuters şi DPA, citate de Agerpres.

Potrivit unor surse de securitate, citate de Reuters, printre cei decedaţi se află cel puţin şase copii.

Explozia a avut loc în jurul orei locale 10:00 (08:00 GMT).

Atentatul nu a fost deocamdată revendicat, dar a fost salutat pe reţelele de socializare de susţinători ai organizaţiei jihadiste Statul Islamic.

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close