Antena 3 CNN Actualitate Răfuială cu împușcături, săbii și răngi în apropierea Capitalei! ”A vrut să îi omoare!”

Răfuială cu împușcături, săbii și răngi în apropierea Capitalei! ”A vrut să îi omoare!”

Reglare brutală de conturi între clanuri, în apropierea Capitalei. O mașină în care se aflau 2 persoane a fost blocată în trafic pe o stradă din Chiajna și apoi atacată cu focuri de armă, săbii și răngi, spun martorii.

Răfuială cu împușcături, săbii și răngi în apropierea Capitalei! ”A vrut să îi omoare!”
24 Iul 2020   •   08:30

4 echipaje de Poliție și unul de la Jandarmerie au ajuns rapid la locul agresiunii dar au găsit acolo doar victimele. Cei mai mulți dintre atacatori, care ar face parte din clanurile Vasiloi și Pietroi au fost identificați, iar acum sunt căutați de polițiști. 

”A tras cu pistolul! A tras în frate-meu, a vrut să îl împuște. A tras cu pistoalele, a vrut să îi omoare! Uitați-vă în ce hal i-a bătut!”, se aude o femeie plângând.

I-au lăsat într-o baltă de sânge

Imaginile de coșmar au fost surprinse la scurt timp după atac în Chiajna, unde mai multe clanuri interlope își dispută supremația. Mașina în care erau doi bărbați a fost atacată în plină stradă iar agresorii, care ar fi fost câteva zeci, nu au ținut cont de nimic, nici măcar de faptul că șoseaua era intens circulată. 

Când au ajuns echipajele de poliție, bărbații erau pe jos, plini de sânge. Iar pe mașină se vedeau urmele atacului.

Tatăl uneia dintre victime spune că unul din atacatori ar fi fost boxer, cunoscut ca un individ extrem de violent. 

”Când au ajuns la barieră, i-au blocat cu mașinile și au sărit 20 de inși pe ei. Împușcături, din câte am înțeles, cu bile de cauciuc și i-a luat pielea de pe cap unde i-a tras cu pistolul”, spune tatăl acestuia.

”I-au lăsat într-o baltă de sânge și au început să strângă cartușele, să nu lase urme, lumea a început să țipe, era îngrozită că îi omoară, iar ei au spus că fac ce vor. Dacă ei vor să bată pe cineva, vor să tragă în cineva, ei fac acest lucru”, a povestit și un martor. 

Cei doi bărbați au ajuns la spital pentru îngrijiri, dar viața lor nu este în pericol, spun polițiștii. 

Agresorii ar fi fost identificați, dar anchetatorii nu le-au dat încă de urmă. 

×
Subiecte în articol: Chiajna
Parteneri
Modificări importante pentru şoferii români în Codul Rutier
x close