Antena 3 CNN Actualitate Funeralii emoționante pentru Benone Sinulescu. Unde și în ce condiții își pot lua rămas bun admiratorii artistului

Funeralii emoționante pentru Benone Sinulescu. Unde și în ce condiții își pot lua rămas bun admiratorii artistului

Trupul neînsuflețit al artistului Benone Sinulescu a fost depus la foaierul Teatrului Ioan Slavici din Arad, unde toți cei care l-au îndrăgit își pot lua rămas bun.

Funeralii emoționante pentru Benone Sinulescu. Unde și în ce condiții își pot lua rămas bun admiratorii artistului
Sursa foto: YouTube/Benone Sinulescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   16:44

Cei care l-au îndrăgit și doresc să vină la capelă trebuie să știe că accesul se face doar prin prezentarea certificatului verde.

Trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu va rămâne la teatru până duminică dimineață.

Teatrul Ioan Slavici va fi deschis astăzi până la ora 20, iar mâine la ora 10 colegii de breaslă ai artistului vor veni să-și ia rămas-bun.

Înmormântarea va avea loc duminică.

Soția lui Benone Sinulescu a vorbit despre ultimele zile din viața marelui artist

Copleșită de durere, soția îndrăgitului artist, Benone Sinulescu, a reușit să vorbească despre ultimele zile ale soțului său.

Vestea morții sale a venit ca un trăsnet pentru toată lumea, mai ales ținând cont de faptul că artistul își revenise după problema de sănătate pe care a avut-o în vară. 

Cei doi, acum, își făceau planuri. 

„Eu am vrut să păstrez discreție, nu i-am prezentat starea de sănătate specifică vârstei. El nu a dorit să fac publică viața personală. Era un om foarte discret.

Se refăcuse. Asta a fost, s-a refăcut și pentru noi a fost ca un trăsnet, vă spun sincer! Pentru mine, cel puțin, eu așteptam să mai facă și luna asta chinetoterapie, să plecăm la Bârzava. Nicidecum nu m-am așteptat la un sfârșit tragic. 

El a făcut acum, în ultima perioadă, o pneumonie și a fost perfuzat acasă. Deci a avut toată îngrijirea necesară. 

Plus că în ultima perioadă am avut și un concentrator de oxigen și i s-a administrat și oxigen. 

A fost depus la o casă mortuară și urmează ca duminică, la ora 08:00, să fie depus la Filarmonică, până la ora 12:00 - 13:00. Va fi înmormântat cu onoruri militare”, a povestit Elena Sinulescu la Antena 3. 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close