Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels: „Klaus Iohannis este în campanie și se folosește de evenimentul nefericit din Kabul”

Ramona Ioana Bruynseels: „Klaus Iohannis este în campanie și se folosește de evenimentul nefericit din Kabul”

Ramona Ioana Bruynseels: „Klaus Iohannis este în campanie și se folosește de evenimentul nefericit din Kabul”
04 Sep 2019   •   17:45

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul că s-a folosit de incidentul cu diplomatul român mort din Kabul și de cazul Caracal pentru a-și face campanie prezidențială. 

„Eu l-am văzut mai devreme pe candidatul Klaus Iohannis, în campanie, folosindu-se de pretextul evenimentului nefericit din Kabul pentru a face această declarație politică. Mi se pare puțin deplasat, în contextul în care nu a venit să ne spună ce decizie a luat referitor la cei trei miniștri. 

Întrebarea mea este, dacă tot domnul președinte critică instituțiile publice din România, ce a făcut dânsul în calitate de mediator. În această calitate, tu poți să lansezi diverse proiecte, poți să trasezi direcții, poți să-ți exprimi viziunea, poți să pledezi pentru diverse principii, cauze, să bați televiziunile în lung și în lat. Trebuie să fii într-o relație de conlucrare cu Guvernul României și împreună să reformăm. 

Iohannis vorbește despre cazul Caracal pentru că acest caz e lebăda neagră a acestei campanii și e normal, în calitatea lui de candidat, să încerce să o plaseze în curtea PSD și în curtea celor care au guvernat”, a spus Ramona Ioana Bruynseels la Antena 3. 

Citiți și Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: „Așa arată o guvernare eșuată”

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels Klaus Iohannis
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close