Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Sănătății: 29 de răniți în incendiul de la Colectiv, internați în spitalele din țară și din străinătate

Ministerul Sănătății: 29 de răniți în incendiul de la Colectiv, internați în spitalele din țară și din străinătate

Ministerul Sănătății: 29 de răniți în incendiul de la Colectiv, internați în spitalele din țară și din străinătate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Dec 2015   •   16:33
În spitalele din țară și din străinătate sunt internați 29 de răniți în incendiul de la Clubul Colectiv, reiese din datele publicate, marți, pe site-ul Ministerului Sănătății.

În spitalele din București sunt internate zece victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient se află în stare critică.

Astfel, la Spitalul Militar Central sunt internați trei pacienți, la Spitalul Grigore Alexandrescu și la Spitalul de Urgență din București — câte doi pacienți, iar la Spitalul Bagdasar Arseni, la Spitalul Elias și la Spitalul CC Iliescu — câte un pacient.

Până în prezent au fost externate 70 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Totodată, 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinatate.

Marți, în spitalele din străinătate sunt internați 19 răniți în stare stabilă, dintre care un cetățean german. Astfel, în Belgia sunt internate opt persoane, iar în Israel — o persoană. În Olanda și Marea Britanie sunt internate câte trei persoane, iar în Austria și Germania — câte două persoane.

De asemenea, alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

Numărul persoanelor decedate în incendiul din 30 octombrie a ajuns la 63, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. Ultima victimă a murit luni noapte într-un spital din Marea Britanie.

În cursul zilei de luni, MS anunța că 34 de răniți în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate. Dintre aceștia, 12 se aflau în București, iar 22 la spitalele din străinătate.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close