Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan a "scăpat porumbelul" despre averea sa. Cât de bogat este politicianul acum

Rareș Bogdan a "scăpat porumbelul" despre averea sa. Cât de bogat este politicianul acum

Rareș Bogdan a dezvăluit recent detalii mai puțin cunoscute despre viaţa sa personală. Invitat de Codin Maticiuc la podcastul său, politicianul a mărturisit că soția sa este foarte bogată,deoarece e fiică de milionar.

Rareș Bogdan a "scăpat porumbelul" despre averea sa. Cât de bogat este politicianul acum
Sursa foto: captura Youtube
de Gabriel Dano    |    25 Ian 2022   •   19:31

În plus, europarlamentarul a mărturisit și că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, unele având o valoare foarte mare.

Rareș Bogdan se mândrește și cu ceasul primit chiar de la soţia sa, Florina Bogdan, și a povestit cum l-a pierdut într-un aeroport din Turcia.   

"Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult? Mi l-a luat de un Revelion, când am fost la ski în Elveția. Tatăl ei i-a alimentat cardul, a avut și ceva bani cash. Mi l-a cumpărat. Cred că făcusem ceva fapte bune în anul ăla. L-am pierdut de vreo două ori.

Ultima dată l-am pierdut anul ăsta, pe aeroport în Istanbul. Plecam în Turcia, în Antalya. Cu copil mic, de doi ani, cu soacră, cu soție.... L-am pus în tăviță și a căzut. Mi-am dat seama că l-am pierdut când m-am urcat în avion. Am ajuns la hotel. Am vorbit cu managerul hotelului și i-am spus că vreau să fac o cerere. Au luat imaginile de pe camere și au văzut că un agent a luat ceasul. La trei zile, mi-au trimis ceasul la hotel, într-un pachețel", a povestit Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close