Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul băiețelului călcat pe cap cu mașina, în Brașov. Nu tatăl era la volan

Răsturnare de situație în cazul băiețelului călcat pe cap cu mașina, în Brașov. Nu tatăl era la volan

Au fost controverse în cazul copilului de trei ani care a murit, sâmbătă, după ce o mașină l-a călcat pe cap, chiar în curtea casei.

Răsturnare de situație în cazul băiețelului călcat pe cap cu mașina, în Brașov. Nu tatăl era la volan
de Ovidiu Stan    |    19 Iul 2021   •   12:23

Rudele s-au contrazis in privința accidentului. Dacă la început infomațiile indicau că tatăl băiețelului se afla la volan, bărbatul îl acuză acum pe unchiul copilului că l-ar fi lovit.

În urma celor mai noi informații, cel care l-a omorât din greșeală pe copil era unchiul acestuia, în vârstă de 14 ani. 

Polițiștii au deschis o anchetă în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, se audiază martorii pentru că rudele se contrazic că la volan nu ar fi fost tatăl, ci un unchi al copilului. De asemenea se fac măsurători speciale și polișitii criminaliști investighează pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs tragicul eveniment.

Tragedie s-a întâmplat în localitatea Hărman, unde un copil de 3 ani a fost călcat de autoturism, chiar în curtea gospodăriei unde se juca, în timp ce unchiul făcea manevre cu mașina.

Copilul a fost adus fără semne vitale și preluat în Urgențe de către echipa de medici, iar conform procedurii s-au început manevrele de resuscitare.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar din păcate a murit.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close