Antena 3 CNN Actualitate Reacţia lui Tudor Chirilă după conferinţa lui Liviu Dragnea

Reacţia lui Tudor Chirilă după conferinţa lui Liviu Dragnea

Reacţia lui Tudor Chirilă după conferinţa lui Liviu Dragnea
02 Feb 2017   •   18:56

Tudor Chirilă a postat pe Facebook o scurtă reacție după conferința susţinută de Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu.

"Conferința de presă Dragnea: În prima parte se substituie Justiției și face considerații pe marginea proceselor lui. Da, știu, oricât pare de absurd un individ cu o condamnare și un proces în curs este președintele unui mare partid politic. Apoi face un exercițiu de susținere a ordonanței, în acord, zice el, cu prevederile Comisiei de la Veneția. Apoi îi dă cuvântul lui Grindeanu care aruncă cu măriri de salarii și pensii, pentru că, nu-i așa, totul se măsoară în bani.

Mai pomenesc o fractură de logică: o data spune că nu vrea să comaseze DNA cu DIICOT, că ce rost are să unească două instituții care funcționează bine. Pe de altă parte da o ordonanța care presupune dezarmarea procurorilor DNA.

Au mai fost și câteva declarații despre cât de mult respectă protestele și românii și cum o să strângă semnături de susținere în loc de contramanifestatii.
Concluzia? Am fost prea puțini în stradă. Noi, Vama, în seară asta nu suntem în București însă suntem alături de cei din stradă. Mâine vom fi la Timișoara și ne vom alătura protestelor de acolo, dacă vor fi.", a scris Tudor Chirilă.

×
Subiecte în articol: tudor chirila Liviu Dragnea
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close