Antena 3 CNN Actualitate Reacția mamei lui Bogdan Gigină, după ce Gabriel Oprea s-a declarat nevinovat: „Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit într-o baltă de sânge”

Reacția mamei lui Bogdan Gigină, după ce Gabriel Oprea s-a declarat nevinovat: „Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit într-o baltă de sânge”

Reacția mamei lui Bogdan Gigină, după ce Gabriel Oprea s-a declarat nevinovat: „Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit într-o baltă de sânge”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne, Romania
de S.T.    |    20 Oct 2017   •   21:34

Mama lui Bogdan Gigină a reacționat după ce fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat la DNA că nu e vinovat de moartea poliţistului.

Ea reaminteşte că solicitarea verbală a fiului său de a fi retras din dispozitiv nu a fost acceptată.
 
„Sunt nevinovat, repetă domnul Gabriel Oprea pentru a nu ştiu câta oară în decursul celor doi ani de cînd copilul meu nu mai călca pămîntul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă într-o baltă de sânge, după 12 ore de program; după ce timp de ore v-a aşteptat în dispozitiv cu hainele ude pentru ca dumneavoastră să ajungeţi în siguranţă acasă. Este ca şi cum aţi fi urcat un orb pe motor şi i-aţi fi cerut să vă deschidă drumul. Casca nu era funcţională, era în ora 12 de program, solicitarea verbală a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptată, iar de "coloană oficială" nu poate fi vorba. Aşa este: gropile nu au fost semnalizate...dar copilul meu se află acolo la ORDIN, nu era plecat la plimbare!”, precizează Carmen Gigină.
 


Pe 6 octombrie, la DNA s-a prezentat fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

Am dat o declaraţie în legătură cu tragicul accident în care a murit poliţistul Gigină. Am spus adevărul. Adevărul este că sunt nevinovat, că eram în timpul serviciului. Din păcate, poliţistul a căzut în cele trei gropi, care nu erau semnalizate corect, nu erau semaforizate. Nu m-au trimis în judecată. M-am prezentat la Parchet şi am dat o declaraţie. E prima oară când am făcut declaraţii”, a spus Oprea.
 
Citiți și:
 
Doi ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Interviu zguduitor cu tatăl său: „Nu putem să fim în continuare batjocoriți. Așteptăm să se facă dreptate”
 

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close