Antena 3 CNN Actualitate Reduceri de 70% tot anul, în primul magazin tip outlet din România

Reduceri de 70% tot anul, în primul magazin tip outlet din România

Reduceri de 70% tot anul, în primul magazin tip outlet din România
23 Noi 2008   •   19:48

Dacă vreţi haine, încălţăminte, şi accesorii, cu 70% mai ieftine decât ce găsiţi pe piaţă, nu mai trebuie să bateţi drumul, până la Viena, sau Budapesta, la centrele outlet de acolo. Luna aceasta, se deschide şi în România un astfel de complex, în care sunt discounturi tot anul. Noul magazin arată exact ca un orăşel şi se situează la km 13, pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Arhitectura seamănă cu cea a vechiului Bucureşti. Până de Crăciun, aici vor fi deschise aproximativ 60 de magazine. În următorul an, numărul se va dubla, iar magazinul va ajunge la o dimensiune de aproximativ 30.000 de metri pătrati.
Practic din acest magazin vor putea fi achiziţionate haine pe care producătorii din întreaga Europă nu reuşesc să le vândă. Aceasta este şi explicaţia preţurilor mici ale produselor, care îi încureajează pe dezvoltatorii proiectului să creadă că iniţiativa lor va fi un succes.
Investiţia în acest proiect se ridică la 65 de milioane de euro. Numai într-un an, iniţiatorii proiectului se aşteaptă ca 2 milioane de clienţi să treacă pragul magazinului.
Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close