Antena 3 CNN Actualitate Reduceri uriaşe de pedepse pentru pedofili și violatori. Proiectul de lege al unui senator liberal

Reduceri uriaşe de pedepse pentru pedofili și violatori. Proiectul de lege al unui senator liberal

Reduceri uriaşe de pedepse pentru pedofili și violatori. Proiectul de lege al unui senator liberal
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Dec 2016   •   14:39

Un senator liberal promite reduceri uriaşe de pedepese pentru pedofili și violatori. Tudor Barbu a mărturisit într-un interviu că dacă va primi un nou mandat de senator va face toate demersurile pentru a se aproba un proiect de lege prin care violatorii și pedofilii să-şi poată scurta perioada de detenție şi dacă își recunosc faptele, transmite România TV.

"Noi am propus ca ala care violeaza copii sa fie castrat chimic. Adica i se face un tratament chimic care are efect o perioada de timp. Isi revine functia la normal, redevine barbat. La recidiva, noi propuneam tot castrare chimica. In Germania, in Polonia, in Rusia, in Cehia si in nu stiu cate state americane, la recidiva e castrare chirurgicala".

Este un proiect pe care dacă m-ajută Dumnezeu și voi mai avea ocazia să pun proiecte în Parlamentul României, adică dacă voi mai fi senator, îl voi relua. Știu că pare radicală! Domn’e, castrare! Nu este! Nu este! Castrarea chimică este un tratament după care îți revii! După șase luni sau un an, depinde de tratament, îți revii", a punctat Tudor Barbu.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close