x close

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunț de ultimă oră în legătură cu referendumul

03 Oct 2018   •   14:03
REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunț de ultimă oră în legătură cu referendumul

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri că toate secţiile de votare de la referendumul din 6-7 octombrie se vor afla sub protecţia angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. "Eu pot să vă asigur că nicio secţie de votare organizată pentru referendumul din 6-7 octombrie nu este altcumva decât în protecţia angajaţilor MAI. De altfel, Poliţia Română a şi ieşit cu un comunicat şi eu cred că explicaţiile şi poziţionarea Poliţiei Române a fost una pertinentă", a spus Carmen Dan la sediul MAI.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Întrebată dacă ministerul poate face faţă la secţiile de votare, având în vedere deficitul de personal, Carmen Dan a răspuns că da.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. "Noi ne ţinem cu multă determinare de implementarea strategiei de acoperire a acestui deficit. Am dat la momentul respectiv şi situaţia exactă actuală. Continuăm însă, fiind preocupaţi, pentru că nu putem să acoperim deficitul pe care l-am avut de azi pe mâine. (...) În 3 - 4 ani de zile estimam să acoperim tot deficitul, vom ajunge în acel punct", a mai spus Carmen Dan.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

carmen dan sectii de votare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati