Antena 3 CNN Actualitate Remus Borza, primele declarații după ce s-a spus că premierul Dăncilă îl va demite săptămâna viitoare: „Este posibil”

Remus Borza, primele declarații după ce s-a spus că premierul Dăncilă îl va demite săptămâna viitoare: „Este posibil”

Remus Borza, primele declarații după ce s-a spus că premierul Dăncilă îl va demite săptămâna viitoare: „Este posibil”
09 Iun 2019   •   20:08

Viorica Dăncilă ar urma să-l demită, luni, pe Remus Borza din funcția de consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, după ce acesta a anunțat concedieri în sistemul bugetar. 

Citiți și Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, avestisment fără precedent: „Avem un comportament comercial de țară bananieră”

Deputatul a făcut primele declarații în urma informațiilor vehiculate în presă. „Este posibil. E dreptul suveran al premierului: cine m-a numit poate să mă și demită. Nu e nicio tragedie, dacă într-adevăr așa stau lucrurile", a spus Remus Borza pentru dcnews.ro.

„Doar că Guvernul Dăncilă și implicit PSD aveau o șansă istorică de a se recredibiliza, de a-și asuma și corecta o anumită evoluție a unor stări de lucruri sau realități economice. Sigur, nu au făcut-o, probabil din rațiuni tot politice, doar că această negare și lipsă de asumare va costa PSD, dar în primul rând va costa țara", a declarat deputatul.

Citiți și Viorica Dăncilă: Borza, demis după anunțul concedierilor

×
Subiecte în articol: Remus Borza viorica dancila
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close