Antena 3 CNN Actualitate Renovări de 35.000 euro la reşedinţa preşedintelui Băsescu: asfaltare, vopsitorie, ferestre şi toalete noi, perne cu puf de gâscă

Renovări de 35.000 euro la reşedinţa preşedintelui Băsescu: asfaltare, vopsitorie, ferestre şi toalete noi, perne cu puf de gâscă

Renovări de 35.000 euro la reşedinţa preşedintelui Băsescu: asfaltare, vopsitorie, ferestre şi toalete noi, perne cu puf de gâscă
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Sep 2011   •   18:38

E forfotă mare la Cotroceni. Administraţia Prezidenţială se pregăteşte să  asfalteze trotuarul, să schimbe lustrele, ferestrele şi să cumpere chiar şi alte... toalete.

Toate aceste reparaţii ale Palatului Cotroceni ne vor costa aproape 35.000 de euro. Andreea Dumitrache ştie pe ce alte lucruri se duc banii statului.

Administraţia Prezidenţială va da 15.000 de euro, fără TVA, pentru lucrările de reparaţii, zugrăveli şi vopsitorie. În banii aceştia intră şi schimbarea toaletelor, a două baterii de duş şi a unui lavoar. Pe lângă, se vor tencuii pereţii Palatului Cotroceni, se vor freca pardoselile, se vor schimba 18 lustre şi se vor revopsi, în două straturi, caloriferele.

Preşedinţia vrea să refacă şi trotuarul din beton armat care înconjoară clădirea, să înlocuiască ţiglele sparte de pe acoperiş şi să înlocuiască burlanele.

La toate acestea se adaugă şi lucrările de igienizare a spaţiilor, care vor costa aproape 6.000 de euro. Aici intră spălarea pereţilor şi tavanelor, gletuirea stâlpilor, dar şi protejarea ferestrelor împotriva pătrunderii prafului în interiorul clădirii.

Traian Băsescu vrea să-şi repare şi porţile de acces, reparaţii care ne vor costa peste 5.000 de euro. Să nu uităm, că de curând, Administraţia Prezidenţială a început licitaţia pentru recondiţionarea mobilierului de aproape 8.000 de euro. Pentru Palatul Cotroceni s-au comandat perne umplute cu puf de gâscă.

 


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close