Antena 3 CNN Actualitate Replica șefului OPC Constanța, după ce a fost avertizat că va ajunge precum celebrul ”comisar Cattani”

Replica șefului OPC Constanța, după ce a fost avertizat că va ajunge precum celebrul ”comisar Cattani”

Replica șefului OPC Constanța, după ce a fost avertizat că va ajunge precum celebrul ”comisar Cattani”
02 Aug 2017   •   12:57

Comparaţie şocantă făcută de un senator PSD la adresa şefului OPC Constanţa. Parlamentarul PSD Nicolae Moga l-a avertizat pe Horia Constantinescu să nu ajungă precum comisarul Cattani. Doar că, în film, celebrul comisar anti-corupţie sfârşeşte ucis.

"Eu am apreciat activitatea desfăşurată de instituţia pe care o conduceţi. De acolo până la faptul că faceţi mai mult caz decât ar trebui este un lucru cert. Şi vă spun un lucru foarte clar, eu nu-mi doresc să fiţi un Cattani al litoralului românesc, al judeţului Constanţa. (...) Vreau să vă atrag atenţia că dumneavoastră nu aveţi dreptul să ne atrageţi atenţia. (...) Toate lucrurile astea vă rog să le discutaţi în bucătăria Guvernului al cărui subordonat sunteţi, acolo, la Prefectură. Şi ieşiţi mai puţin în presă cu nenorociri", i-a transmis senatorul şefului OPC Constanţa.

Contactat telefonic la Obiectiv, de la Antena 3, șeful OPC Constanța este convins că mesajul senatorului vine în întâmpinarea activității sale, arătând că doar i se atrage atenția să fie precaut și să se păzească.

”Îmi atrăgea atenția să fiu precaut, să mă păzesc ca să pot continua această activitate, nicidecum să renunț la ea”, a spus Horia Constantinescu, la Antena 3.

Horia Constantinescu a ținut să sublinieze că nu își dorește să candideze la Primăria Constanța, așa cum se speculează în presă, arătând că ”nu acesta este scopul colaborării cu mass-media”.

Despre activitatea de la OPC Constanța a comentat și premierul Mihai Tudose, care a declarat că inspectorii OPC nu respectă legea prevenţiei şi fac controale abuzive.

”Nu îmi plac acei eroi de peste noapte care se trezesc foarte brusc că ei sunt salvatorii naţiei şi care taie în carne vie chiar şi acolo unde nu e cazul, neaplicând nici legislaţia în vigoare pe legea prevenţiei. Bineînţeles acolo unde sunt cazuri flagrante, cu alimente stricate, spaţiu de cazare de orice altceva numai de turist nu, evident că măsurile drastice se impun şi pot fi date şi ca exemplu”, a spus Mihai Tudose.

Și atunci, mesajul lui Horia Constantinescu a fost unul pacifist, însă a subliniat că instituția OPC-ului nu poate deveni „o autoritate de publicitate a litoralului românesc”, ci are obligația să spună ce a descoperit. 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close