Antena 3 CNN Actualitate Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"

Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"

Restaurantele și teatrele din Cluj-Napoca se închid din nou, după patru zile "de libertate", după ce rata de infectare cu coronavirus a depășit iar 3 la mia de locuitori.

Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"
de Milena Niță    |    13 Feb 2021   •   09:27

Astfel, de duminică, se pune lacătul pe activitatea activitatea din restaurante, cafenele la interior, cinematografe, instituții de spectacole, spectacole de tip drive-in.

Jocurile de noroc, interzise

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor pensiunilor este permisă doar pentru persoanele cazate. 

Totodată, activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Localitate din Cluj, cu rată de infectare de 10,78

Măsura vine după ce rata de infectare în Cluj-Napoca a ajuns la 3,49 la mia de locuitori. Restaurantele şi teatrele se vor închide de duminică, pe durata a 14 zile.

Pe lângă Cluj-Napoca, mai sunt și alte localități în județul Cluj care intră în scenariul roșu, între care Sânmartin, cu o rată de infectare de 10,78, Valea Ierii cu 8,26, dar și Baciu cu 3,73.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Cluj restaurante scenariu rosu COVID

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close