Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"

de Milena Niță    |    13 Feb 2021   •   09:27
Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"

Restaurantele și teatrele din Cluj-Napoca se închid din nou, după patru zile "de libertate", după ce rata de infectare cu coronavirus a depășit iar 3 la mia de locuitori.

Astfel, de duminică, se pune lacătul pe activitatea activitatea din restaurante, cafenele la interior, cinematografe, instituții de spectacole, spectacole de tip drive-in.

Jocurile de noroc, interzise

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor pensiunilor este permisă doar pentru persoanele cazate. 

Totodată, activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Localitate din Cluj, cu rată de infectare de 10,78

Măsura vine după ce rata de infectare în Cluj-Napoca a ajuns la 3,49 la mia de locuitori. Restaurantele şi teatrele se vor închide de duminică, pe durata a 14 zile.

Pe lângă Cluj-Napoca, mai sunt și alte localități în județul Cluj care intră în scenariul roșu, între care Sânmartin, cu o rată de infectare de 10,78, Valea Ierii cu 8,26, dar și Baciu cu 3,73.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close