Antena 3 CNN Actualitate Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"

Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"

Restaurantele și teatrele din Cluj-Napoca se închid din nou, după patru zile "de libertate", după ce rata de infectare cu coronavirus a depășit iar 3 la mia de locuitori.

Oraşul din România care intră din nou în scenariul roşu. Restaurantele și teatrele pun lacătul, după patru zile "de libertate"
de Milena Niță    |    13 Feb 2021   •   09:27

Astfel, de duminică, se pune lacătul pe activitatea activitatea din restaurante, cafenele la interior, cinematografe, instituții de spectacole, spectacole de tip drive-in.

Jocurile de noroc, interzise

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor pensiunilor este permisă doar pentru persoanele cazate. 

Totodată, activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Localitate din Cluj, cu rată de infectare de 10,78

Măsura vine după ce rata de infectare în Cluj-Napoca a ajuns la 3,49 la mia de locuitori. Restaurantele şi teatrele se vor închide de duminică, pe durata a 14 zile.

Pe lângă Cluj-Napoca, mai sunt și alte localități în județul Cluj care intră în scenariul roșu, între care Sânmartin, cu o rată de infectare de 10,78, Valea Ierii cu 8,26, dar și Baciu cu 3,73.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Cluj restaurante scenariu rosu COVID-19
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close