Antena 3 CNN Actualitate Reuniune de urgenţă la Inspectoralul Şcolar Bucureşti. Conducerea liceului Jean Monnet, informată oficial că va fi demisă

Reuniune de urgenţă la Inspectoralul Şcolar Bucureşti. Conducerea liceului Jean Monnet, informată oficial că va fi demisă

Reuniune de urgenţă la Inspectoralul Şcolar Bucureşti. Conducerea liceului Jean Monnet, informată oficial că va fi demisă
Sursa foto: Foto: qmagazine.ro
05 Dec 2011   •   09:25

Reuniune de Urgenţă la Inspectoralul Şcolar Bucureşti. Conducerea liceului Jean Monnet va fi informată oficial că va fi demisă.

Conducerea Liceului "Jean Monnet" a fost demisă duminică din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al MECTS.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va monitoriza timp de un an activitatea unităţii de învăţământ, a declarat pentru agenţia Mediafax ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

Raportul Corpului de Control al MECTS la liceul Jean Monnet indică mai multe nereguli, pornind de la registre privind evidenţele şedinţelor Consiliului de Administraţie, aprobarea de transfer a elevilor, lipsa proiectelor privind combaterea violenţei, gestionarea situaţiei de criză.

Rezultatele controlului au arătat lipsa unei comisii şi a unor strategii pentru reducerea abandonului şi a absenteismului şcolar. Şedinţe în care figurau unii profesori, dar semnau alţii, şedinţe validate fără cvorum, dosare incompatibile de transfer ale elevilor, absenţe nesancţionate şi nesemnalate părinţilor sunt nereguli găsite în urma controlului.

Corpul de Control al ministrului Educaţiei a început o anchetă la liceu la 21 noiembrie. Liceul Jean Monnet a fost implicat recent în mai multe scandaluri. O elevă s-a prezentat, la 3 noiembrie, la Secţia 1 de Poliţie, alături de părinţi, pentru a depune plângere împotriva profesorului de sport Dan Octavian Vişan, acuzându-l că a violat-o.

×

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău lucrează cu doar doi medici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close