Antena 3 CNN Actualitate Rezultatul anchetei. Poliţistul care a împuşcat un hoţ de fier vechi a acţionat conform legii

Rezultatul anchetei. Poliţistul care a împuşcat un hoţ de fier vechi a acţionat conform legii

Rezultatul anchetei. Poliţistul care a împuşcat un hoţ de fier vechi a acţionat conform legii
Sursa foto: Politist
08 Feb 2009   •   19:06

Poliţistul constănţean, care a împuşcat mortal un hoţ de fier vechi, a acţionat legal. Acestea sunt primele concluzii ale anchetatorilor, însă investigaţiile sunt departe de a fi finalizate. Anchetatorii au stabilit că omul legii a folosit arma conform regulamentului. Între timp, sunt căutaţi şi ceilalţi hoţi de fier de vechi. Poliţiştii au reuşit până acum să-l găsească pe proprietarul maşinii, în care erau încărcate componentele metalice furate. Omul spune însă că nu are nicio legătură cu cazul şi că îi împrumutase maşina chiar tânărului împuşcat.
Agentul de poliţie implicat în incident are 25 de ani de experienţă şi nu a mai folosit vreodată arma în misiune, până acum două zile. El a surprins câţiva hoţi de fier vechi, în timp ce demontau saboţii de frână ai unui vagon de tren. I-a somat verbal. Hoţii şi-au văzut mai departe de treabă. Poliţistul a tras câteva focuri de avertisment, în plan vertical, cum cere regulamentul. Hoţii însă, au început să arunce cu pietre în poliţist.
În cele din urmă, agentul a tras asupra infractorilor, care au luat-o la fugă, lăsând în urmă toată prada. În bezna nopţii, poliţistul nu şi-a dat însă seama că pe unul din hoţi l-a nimerit. L-a găsit mai târziu, în apropierea vagonului de tren, împuşcat în cap.
Antena 3

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close