Antena 3 CNN Actualitate Un român a rămas fără un BMW X6, după ce poliţiştii de frontieră din Botoşani au primit o alertă

Un român a rămas fără un BMW X6, după ce poliţiştii de frontieră din Botoşani au primit o alertă

Un român a rămas fără un autoturism BMW X6, care a fost înmatriculat în România, după ce a fost tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră din Botoşani.

Un român a rămas fără un BMW X6, după ce poliţiştii de frontieră din Botoşani au primit o alertă
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Alin Tarnovschi    |    05 Apr 2023   •   13:28

După ce au verificat maşina, poliţiştii de frontieră au descoperit că aceasta apărea în baza de date ca fiind furată din Marea Britanie încă din anul 2018. Cu toate acestea, maşina era deja înmatriculată în România.

Şoferul, un bărbat din judeţul Botoşani, a rămas astfel fără maşină şi, în plus, este anchetat acum pentru tăinuire.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, pe perioada desfăşurării unei acţiuni specifice pe raza judeţului Botoşani, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

În data de 04 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu colegi din cadrul Poliţiei Flămânzi, acţionând în baza unor informaţii, au desfăşurat o acțiune pentru combaterea traficului de autoturisme furate, în zona de competenţă a judeţului Botoșani.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism, înmatriculat în România, aparţinând unui cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Marea Britanie din data de 09 mai 2018.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

×
Subiecte în articol: Politia de frontiera
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close