Antena 3 CNN Actualitate Ce a putut să facă un român în toaleta avionului. Pasagerii au trecut prin mari emoții

Ce a putut să facă un român în toaleta avionului. Pasagerii au trecut prin mari emoții

Un român a speriat, vineri noapte, un avion întreg, în timp ce se întorcea acasă din Suedia. Acesta a fost preluat de Poliția de Frontieră, când a ajuns la București.

Ce a putut să facă un român în toaleta avionului. Pasagerii au trecut prin mari emoții
Sursa foto: Gettyimages | Kathrin Ziegler
de Ioana Mircea    |    06 Iun 2023   •   18:12

Pasagerii de la bordul unei aeronave Wizz Air care a decolat vineri noapte din Malmo, Suedia, cu destinația București, au înlemnit din cauza unui român. Când avionul a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, unul dintre pasageri, un român mai exact, a fost reținut pentru că fumase în toaleta avionului.

După ce au fost blocați pe aeroport timp de șase ore, zborul spre România având întârziere din cauza unei probleme tehnice, au trecut prin emoții și la sosire, pentru că chiar înainte de aterizare, în jurul orei 1.00, pilotul a anunțat că, debarcarea pasagerilor va fi întârziată puțin din cauza unui incident petrecut la bordul aeronavei.

Citește și: O româncă și câinele ei au locuit timp de 17 zile pe o canapea dintr-un aeroport din Spania. A refuzat orice ajutor

La aproximativ o oră de la decolare s-a declanșat alarma de fum. După verificări, s-a constatat că fumul venea din toaleta aeronavei, unde un pasager fuma o țigară.

Cu toate acestea, pasagerii au aflat ce s-a întâmplat abia la finalul cursei. În urma acestui incident, a fost sesizată Poliția de Frontieră, care l-a preluat pe pasager imediat ce avionul a aterizat, direct de la bordul aeronavei.

Românul a fost amendat cu 3.000 de euro pentru fapta sa făcută la bordul aeronavei, potrivit gandul.ro.

×
Subiecte în articol: avion
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close