Antena 3 CNN Actualitate Românul care şi-a vândut fetiţa pentru 90.000 de euro unui pensionar din Franţa a fost prins de poliţiştii din Călăraşi

Românul care şi-a vândut fetiţa pentru 90.000 de euro unui pensionar din Franţa a fost prins de poliţiştii din Călăraşi

Românul care şi-a vândut fetiţa de 12 ani unui pensionar din Franţa pentru a fi abuzată sexual a fost reţinut în ţara noastră. Bărbatul a fugit în ţară, imediat după ce de poliţiştii francezi au aflat de acest caz.

de Carmina Pricopie    |    08 Mar 2023   •   15:48

 Şi mama fetiţei, dar şi pensionarul francez care le-a dat românilor 90.000 de euro pentru fetiţă au fost arestaţi în Franţa.

Astăzi, poliţiştii din Călăraşi l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, tatăl fetiţei, cel despre care autorităţile franceze spun că şi-a vândut fiica, în repetate rânduri, nu doar pensionarului, ci mai multor persoane.

Doar de la pensionar, părinţii copilei ar fi obţinut 90.000 de euro în mai puţin de un an.

În timpul percheziţiei efectuate în casa bărbatului, în Călăraşi, poliţiştii au găsit-o şi pe fetiţa de 12 ani. Ea a fost preluată de autorităţi pentru a fi consiliată şi pentru a primit ajutor.

Citeşte şi: O fetiță de 12 ani a fost vândută cu 90.000 de euro de mama ei unui bărbat din Franța

Bărbatul reţinut va fi prezentat unei instanţe de judecată pentru confirmarea unui mandat european de arestare emis de o instanţă din Franţa.

Dacă judecătorii români vor confirma mandatul, bărbatul din Călăraşi va fi extrădat în Franţa pentru a fi judecat.

×
Subiecte în articol: IPJ Călăraşi Poliția Română Franta
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close