Antena 3 CNN Actualitate O româncă a fost ucisă de fostul iubit, în Spania. Femeia voia să depună plângere împotriva lui

O româncă a fost ucisă de fostul iubit, în Spania. Femeia voia să depună plângere împotriva lui

O româncă în vârstă de 34 de ani care muncea la o fermă de căpșuni din Spania a fost ucisă de fostul iubit. Femeia anunțase că avea de gând să facă o plângere pentru hărțuire sexuală.

O româncă a fost ucisă de fostul iubit, în Spania. Femeia voia să depună plângere împotriva lui
Sursa foto: Gettyimages | Elmar Gubisch
de Ioana Mircea    |    Radu Trascău    |    08 Apr 2023   •   15:05

O româncă de 34 de ani, care a venit în Spania pentru a lucra pe plantațiile de căpșuni, a fost ucisă astăzi de fostul iubit. Crima s-a petrecut în Andalusia. Femeia avea de gând să facă o plângere pentru hărțuire sexuală împotriva acestuia, însă nu a mai apucat. Fostul său iubit, în vârstă de 30 de ani era originar din Mali și a acționat din gelozie.

Potrivit autorităților, crima a avut loc în zorii zilei, când victima a ajuns la domiciliul său. Femeia se întorsese acasă însoțită de un prieten și o altă persoană care au fost martore la această crimă. 

Românca a coborât din mașină și odată intrată în casă a fost înjunghiată în spate. Agresorul și-a recunoscut faptele în fața instanței. A spus că a acționat din gelozie și că nu avea intenția să o omoare pe femeie, după cum spun surse din anchetă.

Citește și: Cine e Alina Stoica, românca din Madrid de care ascultă orbeşte o armată de interlopi

Totodată, victima și acuzatul formau un cuplu de mai bine de trei ani, iar în urmă cu câteva luni se despărțiseră. Ambii se ocupau cu culesul căpșunilor, dar lucrau la ferme diferite. Un al motiv al crimei a fost faptul că românca a refuzat să se mute împreună cu iubitul său.

Autoritățile spaniole au decis ca bărbatul să meargă la închisoare, fără cauțiune.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close