Antena 3 CNN Actualitate Români din Madrid jefuiţi în noaptea de Revelion de un alt român, pe care l-au adus acasă de milă

Români din Madrid jefuiţi în noaptea de Revelion de un alt român, pe care l-au adus acasă de milă

Români din Madrid jefuiţi în noaptea de Revelion de un alt român, pe care l-au adus acasă de milă
Sursa foto: Foto: Hoțul fotografiat de gazde de Revelion
03 Ian 2017   •   18:41

O familie din Hunedoara, stabilită în Spania, la Marid, şi-a făcut milă de un român care dormea pe străzi şi l-au găzduit de Revelion, oferindu-i o masă caldă, fără să ştie că acesta era un infractor dat în urmărire internaţională. Drept mulţumire, conaţionalul, originar din judeţul Vaslui, a furat mai multe bucuri din casa familiei şi economiile fetiţei şi s-a făcut nevăzut în timp ce gazdele dormeau, scrie adevarul.ro.

Lavinia şi Sabin Cazacu au făcut publică povestea lor, după ce s-au adresat Poliţiei, pentru ca escrocul să nu facă şi alte victime. Culmea, hoţul care a petrecut alături de ei trecerea dintre ani a stat la fotografiat, astfel că nu a fost greu să fie identificat.

„În ajun de Sărbători am vrut să facem un bine acestui individ care venise din România, nu avea casă, nici unde să stea. Ni s-a făcut milă de el şi l-am invitat să petreacă Revelionul cu noi, să mănânce o mâncare caldă, să stea la căldură. Lucra cu soţul meu de o săptămână. Acolo l-a cunoscut“, povesteşte Lavinia Cazacu.

Ca nişte gazde bune, cei doi soţi i-au oferit bărbatului o cameră, cea a fetei, copila dormind într-o altă cameră împreună cu bunica. În dimineaţa Anului Nou, când s-a trezit, Lavinia Cazacu a observat că lipseste haina oaspetelui de pe cuier, laptopul fetei, două telefoane mobile, precum şi economiile fetei. Bărbatul, evident, îşi pierduse urma.

 

×
Subiecte în articol: Hunedoara Spania noaptea de Revelion
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close